Taiteellinen Portfolio vuodet 2019- 2018

Lasimaalauksia akvaariossa - Performanssi 2019

Onko visuaalisuudella mitään tekemistä näkökyvyn kanssa? Kuinka visuaalisuus ilmenee tulkinnoissamme, entä kuinka se ilmenee, jos tekijä ja teos ovat nähtävillä ja yleisö jää näkymättömiin taiteilijalle. 
Kuvataiteilija Petra Streng  ja näyttämötaiteilija Johanna Nonna Mattila toteuttivat kansainvälisen vammaistenpäivän (3.12.2019)  juhlintaan performatiivisen hetken maalaten Helsingin Kalliossa sijaitsevan IPI:n Kulmakuppilan  ikkunoihin, yleisönään ohikulkijat sekä kahvilan asiakkaat.


Solo tanssiteos - Camino, 2018

Paulo Coelhon kirjaan: Pyhiinvaellus, nojaava teos. Jossa oma Caminoni, rakkaus espanjalaiseen kulttuuriin ja flamencoon kohtaavat. Esitys nähtiin Helsingissä Cross Over - taidefestivaalilla ja Hengen ja tiedon messuilla vuonna 2018.

Musiikin sävelsi: Riku Kivilinna ja ääninäyttelijänä toimi: Juha Danson

Näyttely - La Via Dorata - Kultainen Polku, 2018

Näyttelyssäni Helsingissä Galleria Kioskissa, oli esillä kanavoimiani sielunpolku töitä, jotka keskittyivät kasvumme kannalta oleellisiin asioihin.

Näyttely kuvaus: Maailmankaikkeus on antanut meille vapaan tahdon,  mahdollisuuden valita polkumme. Vapaa tahto näyttäytyy elämässämme päivittäisinä valintoina, se mitä tahdomme ei välttämättä ole se mitä tarvitsemme. Elämässä on vaiheita jolloin tuntuu, kuin koko maailma olisi meitä vastaan ja toisinaan on kaikki kevyttä kuin pilvenhattarat taivaalla. Kuljet kultaisella polulla silloin kun elämä tuntuu hymyilevän, keskityt juuri niihin asioihin jotka todella vievät sinua eteenpäin elämässäsi ja siksi kaikki tuntuu kevyeltä.


Kommentit